Historisch genootschap

Het Rijndorp

Samen voor het dorp

Elkaar versterken door samen te werken, dat is de gedachte achter de partnerschappen die we aangaan met lokale bedrijven of organisaties. Partners helpen elkaar zonder dat daar financiële transacties aan te pas komen.

Molen de Gerechtigheid

Al in de middeleeuwen was de korenmolen een kenmerkend bouwwerk voor Katwijk aan den Rijn. In de huidige Molen de Geregtigheid (1740) is van alles te zien over onze lokale geschiedenis.

De Roskam

De Roskam is al bijna 500 jaar het kloppende hart van Katwijk aan den Rijn. In deze voormalige herberg geven we lezingen en in de Opkamer is van alles te zien over onze lokale geschiedenis.

Oranjevereniging Katwijk aan den Rijn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Rijn Park Katwijk

Rijn Park Katwijk maakt zich sterk voor een stadspark in het hart van onze gemeente. Het Rijndorp en Rijn Park Katwijk werken samen in het behouden van het unieke erfgoed in het Heerenschoolbos.

Studio Stache verzorgde pro deo de prachtige dronebeelden in de header van onze website. Daarom een eervolle vermelding voor deze creatieve onderneming!