Historisch genootschap

Het Rijndorp

Jaarverslag Het Rijndorp 2023

Het tweede jaar van Historisch Genootschap Het Rijndorp is achter de rug. In ons jaarverslag blikken we terug op een mooi jaar waarin we weer veel activiteiten hebben ontplooid en mooie ontmoetingen hebben gehad.

Via deze weg bedanken we allereerst onze donateurs voor het vertrouwen in het genootschap. De steun van donateurs geeft het genootschap bestaansrecht en een solide financiële basis om de organisatie in te richten. Daarnaast bedanken we de middenstanders, verenigingen en organisaties waarmee we het afgelopen jaar hebben samengewerkt.

U kunt het jaarverslag hieronder downloaden. Donateurs krijgen het jaarverslag deze maand per email toegestuurd. Veel leesplezier!

U kunt het jaarverslag hier downloaden

Zoek

Recente berichten

Volg ons