Historisch genootschap

Het Rijndorp

Nieuwe mogelijkheden dankzij toekenning wijkbudget

Goed nieuws! Eerder dit jaar heeft Historisch Genootschap Het Rijndorp een aanvraag gedaan bij Wijkraad Katwijk aan den Rijn voor een bijdrage uit het wijkbudget. De aanvraag is bedoeld om Het Rijndorp als beginnende stichting een kickstart te geven en onlangs kregen we bericht dat de aanvraag is toegekend. Dank daarvoor!

Dankzij deze bijdrage kunnen we verder bouwen aan het genootschap. Hoewel we de vaste kosten vanzelfsprekend zo laag mogelijk houden ontkomen we er niet aan om kosten te maken voor bijvoorbeeld de website of, pr-materialen en administratieve software. De bijdrage uit het wijkbudget helpt ons een stevige basis te leggen voor de toekomst.

Ook kunnen we dankzij de Wijkraad deze winter van start met het project Rijndorpers Vertellen waarin we oudere Katwijk Binners vragen over hoe Katwijk aan den Rijn vroeger was. Aan de hand van diverse onderwerpen hopen we verhalen te horen over de Zanderij, de winkeltjes, de paters, de groenteveiling, de najaarsfeesten en nog veel meer. Deze gesprekken gaan we op audio opnemen zodat u de gesprekken later zelf kunt terugluisteren, hoe leuk is dat?

Natuurlijk worden onze activiteiten ook mogelijk gemaakt door onze donateurs. Door ons jaarlijks of eenmalig te steunen met een klein bedrag helpt u mee om de geschiedenis van Het Rijndorp te ontrafelen en door te vertellen. Iets voor u?

Search

Recente berichten

Volg ons