Historisch genootschap

Het Rijndorp

KatwijkBinse Avond in de Roskam, kom ook!

Ben je een echte Katwijk Binner en vind je het leuk om herinneringen op te halen over vroeger tijden? De Zanderij, de winkeltjes en het dorpse leven? En heb je genoeg kennis in huis om de KatwijkBinse kennisquiz te winnen? Kom dan naar de gezellige KatwijkBinse avond!

Let op! De KatwijkBinse Avond is inmiddels UITVERKOCHT

De laatste KatwijkBinse Avond is alweer vijf jaar geleden en dat was een groot succes. Reden voor Historisch Genootschap Het Rijndorp om op 24 november in de Roskam de historische kennis van de inwoners van Katwijk Binnen weer eens te testen. De presentatie is in handen van Adri van Beelen die aan de hand van foto’s van vroeger tijden herinneringen ophaalt met Wim Minnee, Cor Doets en Jans Heemrood over de winkeltjes, de Zanderij en Groenteveiling en het Dorpsleven van toen.

Adri van Beelen en Ruud van Rijn tijden de KatwijkBinse Avond in 2017

Nico Kleijne en Ruud van Rijn hebben weer een mooie kennisquiz over Katwijk aan de Rijn samengesteld. Kortom, het belooft een gezellige en leerzame avond te worden. De deuren van de Roskam gaan om 19.00 uur open en om 19.30 uur starten we.

Kaartjes zijn vanaf dinsdag 1 november verkrijgbaar bij Kluswijs en in de Roskam. Voor slechts 5 euro heeft u een gezellige avond en is het eerste bakje koffie inbegrepen. Op is op dus wees er vroeg bij!

Met medewerking van:

Adri van Beelen
Wim Minnee
Jans Heemrood
Nico Kleijne
Ruud van Rijn
Cor Doets

Met bijzondere dank aan:

De Roskam
Kluswijs Katwijk
RAP vormgeving

Zoek

Recente berichten

Volg ons