Historisch genootschap

Het Rijndorp

Inloopuurtje Historisch Genootschap Het Rijndorp

Aanstaande vrijdag 6 januari start het Historisch Genootschap Het Rijndorp met een inloopuurtje in de Roskam. De bedoeling is dat bewoners van Katwijk die leuke verhalen of wetenswaardigheden over de geschiedenis van Katwijk aan de Rijn hebben en dit willen delen met ons, aanschuiven bij het maandelijkse inloopuurtje!

Ook bent u van harte welkom wanneer u vragen heeft over de geschiedenis van het Rijndorp, wie weet kunnen we u verder helpen! Aanmelden hiervoor is niet nodig maar dat mag natuurlijk wel middels 06-13034321 (Secretariaat van het Genootschap). De intentie is om voorlopig iedere eerste vrijdag van de maand van 11.00-12.00 uur in de Roskam aanwezig te zijn. U bent van harte welkom! Hou ook onze website in de gaten!

Zoek

Recente berichten

Volg ons