Historisch genootschap

Het Rijndorp

Inloopuurtje in De Roskam

Vrijdag 3 mei a.s. van 11.00-12.00 uur is het Historisch Genootschap Het Rijndorp weer aanwezig voor het inloopuurtje in de Roskam, Turfmarkt 2 te Katwijk aan de Rijn. De bedoeling is dat inwoners van Katwijk die wetenswaardigheden over de geschiedenis van Katwijk aan de Rijn hebben en dit willen delen met ons, aanschuiven bij het inloopuurtje!

Specifiek zijn wij op zoek naar foto’s uit de “oude doos”, met name foto’s van straten, buurtjes, bruggen etc. al dan niet met bewoners afgebeeld.  Aanmelden hiervoor is niet nodig maar dat mag natuurlijk wel middels 06-13034321 (Secretariaat van het Genootschap). U bent van harte welkom! Hou ook onze website in de gaten waarop u leuke interviews en interessante artikelen aantreft. U bent van harte welkom!

Zoek

Recente berichten

Volg ons