Historisch genootschap

Het Rijndorp

‘Het Rijndorp’ presenteert jaarverslag

Historisch Genootschap Het Rijndorp heeft haar eerste jaar achter de rug. Met ons jaarverslag blikken we terug op een mooi en actief eerste jaar en leggen we verantwoording af aan onze donateurs. Ook in 2023 zullen we weer veel activiteiten organiseren en gaan we het genootschap verder uitbouwen.

Via deze weg bedanken we allereerst onze donateurs voor het vertrouwen in het beginnende genootschap. De steun van donateurs geeft het genootschap bestaansrecht en een solide financiële basis om de organisatie in te richten. Daarnaast bedanken we de middenstanders, verenigingen en organisaties waarmee we het afgelopen jaar hebben samengewerkt. Tot slot bedanken we iedereen die ons in het eerste jaar de hand heeft toegestoken met hun advies, ondersteuning en enthousiasme.

U kunt het jaarverslag hieronder lezen. Rechtsboven ziet u een knop waarmee u het verslag in volledig scherm kunt bekijken en rechtsonder kunt u in- en uitzoomen. Donateurs krijgen het jaarverslag deze maand per email toegestuurd. Veel leesplezier!

U kunt het jaarverslag hier downloaden

Zoek

Recente berichten

Volg ons