Historisch genootschap

Het Rijndorp

Filmochtend bevrijdingsfilms in de Roskam

Slechts 5 euro per persoon, inclusief koffie en/of thee

Het Rijndorp organiseert op 5 mei een filmochtend met bevrijdingsfilms in de Roskam. Bent u ook benieuwd hoe destijds de bevrijding in Katwijk aan den Rijn gevierd werd of wilt u herinneringen ophalen? Op vrijdagochtend 5 mei vertoont Historisch Genootschap Het Rijndorp filmmateriaal van de bevrijdingsfeesten uit 1945, 1950 en 1955.

Samen blikken we terug en ervaren de opluchting en blijdschap, zoals mevrouw Riet van den Vijver vertelde over het bevrijdingsfeest in het recent op onze website gepubliceerde interview: “ik heb m’n laatste schoenzolen versleten aan het hossen”
 
Wij organiseren deze filmochtend in de Roskam, de huiskamer van Katwijk aan den Rijn. De inloop is vanaf 10.00 uur, start 10.30 uur. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, op is op. De entree bedraagt €5,00 koffie en thee is inbegrepen.

U kunt uw kaarten kopen bij Kluswijs (Wassenaarseweg) en de Roskam (Turfmarkt)

Gezellig blijven lunchen?

De Roskam biedt u de mogelijkheid om na de vertoning te genieten van een lekker 12 uurtje, dit voor €12,75 (incl. koffie/thee of frisdrank). U kunt hiervoor reserveren bij de Roskam (071-40 301 99).  

Zoek

Recente berichten

Volg ons